Щастливи коледни празници от ChocoLeya - ChocoLeya
Най-горе

Щастливи коледни празници от ChocoLeya

Забелязвали ли сте как специалните дни около Коледа са като голяма красива кутия, в която се крият различни ефектни бонбони с изненадващи вкусове? Всеки момент от зимните празници е единствен по рода си вълнуващ фойерверк от емоции за сетивата. А най-хубавото на тази съкровищница мигове е, че я споделяме със скъпите си хора, както правим и с любимата кутия пралини, нали?!

post2_christmas_bonbons_chocoleya

По какво си приличат празниците и шоколадът? Не случайно какаото е кръстено „храна на боговете”. То предизвиква в нас приповдигнато настроение, щастие и еуфория, каквито изпитваме в най-хубавите си моменти – влюбването, споделянето, празнуването.

post2_christmas_tree_chocoleya

Затова в навечерието на най-вълнуващите празници в годината, ние от ChocoLeya искаме да Ви пожелаем от сърце да се насладите на всеки от тези специални дни, като на уникален шоколадов подарък.

Нека чудото на Рождество ви дари с емоции, стоплящи като ароматните глътки горещ шоколад, споделени с обичаните хора!

Коледната нощ да Ви зареди с енергия, тонус и настроение, като най-доброто истинско чисто какао!

post2_christmas_present_chocoleya

Дано във всеки от празничните дни радостта да е като бурканче течен шоколад, от което да загребвате по свой вкус, колкото и когато пожелаете!

Надяваме се подаръците, които получите да Ви зарадват както вкусването на любимия Ви шоколад!

Дано в Святата нощ чувствате обич, грижа и съпричастие, които да Ви съпътстват, като деликатен какаов аромат, във всички предстоящи дни!

post2_christmas_pralines_chocoleyaНека Коледа Ви дари с щастие и въодушевление, както го прави вълшебната „храна на боговете” – шоколадът!

Пожелаваме Ви щастливи, споделени и сладки празнични дни, заредени с много емоции и шоколад!